سبک دکوراسیون انتقالی یا ترنزیشنال

Transitional decoration style

سبک دکوراسیون انتقالی (Transitional decoration style) یکی از سبک ‌های محبوب و پرکاربرد در بین انواع سبک های دکوراسیون داخلی به حساب می‌آید که در هتل های پنج ستاره، فضاهای مسکونی و … بسیار استفاده می شود. هدف از سبک دکوراسیون داخلی انتقالی ترکیب سبک طراحی سنتی با مدرن است و از عناصر طراحی سنتی و مدرن در کنار هم استفاده می کند و فضایی جذاب و راحت برای همه افراد در خانه ایجاد می کند. به طور کلی، سبک طراحی انتقالی به شما این امکان را می دهد که این تضادهای قابل توجه را با هم ترکیب کنید تا فضایی متعادل، انعطاف پذیر و البته فوق العاده زیبا را ایجاد نمایید.

دکوراسیون انتقالی (Transitional design)

سبک طراحی انتقالی ممکن است بسیار شبیه به طراحی سنتی به نظر برسد، اما این دو سبک یکسان نیستند. طراحی سنتی از عناصر طراحی کلاسیک استفاده می کند، در حالی که طراحی انتقالی عناصر طراحی کلاسیک و مدرن را ترکیب می کند. به زبان ساده، طراحی انتقالی، انتقالی بین طراحی سنتی و طراحی مدرن را ارائه می دهد. 

Transitional decoration

سبک دکوراسیون داخلی انتقالی اندکی پس از طراحی مدرن ظاهر شده است. همانطور که سبک طراحی مدرن در دهه های 1940 و 1950 ظهور پیدا کرد، طراحی انتقالی نیز رایج شد. طراحی انتقالی پاسخی منحصر به فرد به مفاهیم بسیار جدید “مدرن” بود، زیرا سبک انتقالی ترکیبی از مفاهیم قدیمی و جدید است.

از دهه 1950 به بعد، طراحی انتقالی ثابت کرده است که سبکی است که بسیار مورد توجه طراحان داخلی و عموم مردم بوده است. حتی امروزه نیز می توانید نمونه هایی از این سبک ترکیبی را در مجلات، هتل ها و دیگر فضا ها ببینید.

دکوراسیون انتقالی

در سبک دکوراسیون انتقالی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

اگر می خواهید سبک طراحی انتقالی را در کوراسیون خانه خود بگنجانید، رعایت چند نکته به شما کمک می کند تا  فضایی هماهنگ و منسجم ایجاد کنید.

در قدم اول، از ترکیب کردن سبک سنتی و مدرن نترسید. این همان چیزی است که طراحی انتقالی در مورد آن صحبت می کند. برای اطمینان از اینکه هر قطعه همچنان در فضا هماهنگ به نظر می رسد، از قطعاتی که بسیار مدرن یا بسیار سنتی هستند اجتناب کنید.

سبک معاصر در مقابل مدرن

در قدم بعدی، پالت رنگ های خود را آرام و ساده نگه دارید. پالت های رنگی خنثی فضا را با وجود عناصر متفاوتش ثابت نگه می دارد.

همچنین، سعی کنید فضا را با آثار هنری و وسایل تزئینی زیاد شلوغ نکنید، همه چیز را ساده نگه می دارید و به اثاثیه منحصر به فرد اجازه دهید تا در نقطه کانونی خانه شما بدرخشند. به طور کلی، لوازم دکوراسیون جانبی را با دقت انتخاب کنید مانند یک گلدان کوچک، یک عکس در یک قاب نقره ای، یک فرش رنگارنگ و قاب عکس ‌های سفید رنگ بر روی قفسه ‌های شناور سفید، بدون پرت کردن چشم، جذابیت بصری زیادی را به فضای اتاق شما می‌افزاید.

لازم به ذکر است، برای نورپردازی سبک طراحی انتقالی باید از ترکیب نور گرم و سرد در کنار یکدیگر استفاده نمایید. می دانید که آباژور یکی از بهترین لوازم دکوراتیو برای ایجاد نورپردازی در فضا است.  لذا برای درک نورپردازی و استفاده بهتر از نور مقاله لوتوس درباره انتخاب آباژور مناسب را مطالعه نمایید. 

چگونه آباژور مناسب انتخاب کنیم؟

سادگی در دکوراسیون سبک انتقالی

روش دیگری که در دکوراسون داخلی سبک انتقالی باعث می شود تا وسایل مختلف به طور هماهنگ با هم جریان پیدا کنند، ساده نگه داشتن پالت های رنگی است. اغلب در سبک طراحی انتقالی از پالت ‌های رنگی آرامش بخش و خنثی مانند خاکستری، کرم، برنز، سفید و قهوه‌ای استفاده می شود. می توانید رنگ های ملایم دیگر را به این پالت رنگی اضافه نمایید. مانند سایه های خاصی از رنگ آبی، سبز، طلایی، نقره ای و..

لازم به ذکر است، استفاده از طرح های تک رنگ محبوب هستند، زیرا طراحی را ساده و منسجم نگه می دارد.

تک رنگ در دکوراسیون مونوکروم
معرفی دکوراسیون تک رنگ یا مونوکروم

متریال مورد استفاده در سبک دکوراسیون داخلی انتقالی

لازم به ذکر است، به منظور افزودن جذابیت بصری به فضا، از متریالی مانند فلز، شیشه، چوب، آجر، سفال، چرم، حصیری و پارچه در تمام فضای طراحی انتقالی استفاده می شود.

چراکه بعضی از این متریال مانند چوب و پارچه ‌های مخملی در سبک سنتی و بعضی دیگر مانند شیشه و فلز در سبک مدرن حرف اول را می‌زنند. بنابراین به کارگیری ترکیبی از این متریال باعث داشتن چیدمان انتقالی زیبایی خواهد شد.

transitional-design-ideas-3-bespoke-only-wilton-

حفظ تعادل در فضای دکوراسیون داخلی انتقالی

برای دکوراسیون داخلی انتقالی، تعادل یک کلمه کلیدی است. در واقع ایجاد تعادل بین عناصر سبک سنتی و مدرن در فضای انتقالی بیش از هر چیز باید رعایت شود. در واقع ایجاد تعادل می‌تواند کار بسیار دشوار و دلهره آوری باشد و نیاز به تفکر و تحلیل بالایی دارد، اما اگر روی ایجاد تعادل بین این دو سبک تمرکز کنید، از آسانی ایجاد یک فضای دکوراسیون داخلی انتقالی در خانه خود شگفت زده خواهید شد.

به طور مثال، شما می‌توانید میز و صندلی‌ های نهارخوری خود را به سبک مدرن سفارش دهید اما برای روکش صندلی از پارچه رنگی و طرح دار به سبک سنتی استفاده نمایید. و یا در محیط آشپزخانه خود می توانید از کابینت‌ هایی با ظاهر مدرن و از کاشی‌های سنتی برای دیوار پشت کابینت ‌ها و یا کف آشپزخانه استفاده نمایید.

دکوراسیون انتقالی در آشپزخانه

تاکید بر راحتی در سبک طراحی انتقالی

سبک طراحی انتقالی به جای اولویت بخشیدن به شکل و فرم لوازم موجود در خانه بر عملکرد و راحت بودن وسایل تاکید می‌کند. نتیجه دکوراسیون به سبک انتقالی ساده اما در عین حال با پیچیدگی و ظرافت خاص خواهد بود. برای کسانی که عاشق سبک سنتی هستند اما نمی‌توانند آن را در زندگی مدرن خود جای دهند، سبک دکوراسیون انتقالی بهترین گزینه خواهد بود.

designer-guide-to-contemporary-style-
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 3]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *